sandralevin

Alla inlägg den 13 mars 2015

Av sandra levin - 13 mars 2015 17:02

Som rubriken säger så har det hänt ganska mycket sen jag sist skrev.

Jag & Tobbe började dejta igen i oktober, vi blev tillsammns i januari. Men ganska snabbt efter att vi blev tillsammans så valde jag att separera igen då jag märkte att vi var tillbaka på ruta 1 igen.

Fick sedan kontakt med mitt ex sen 6 år tillbaka, vi började träffas & insåg att vi hade börjat hitta tillbaka till varandra. Han hade förändrats mer än vad jag hade förväntat mig. Han är absolut inte samma person som han var då.

Jag & Tobbe har fortfarande gemensam vårdnad, vilket innebär att vi har Theo varannan vecka.

Jag söker jobb i stort sätt hela tiden då jag är trött på att jobba som tim & inte få ihop tillräckligt med timmar varje månad. 

Provjobbade på ett bageri men det jobbet fick jag inte, hoppade in & jobbade som vikarie på viking line cinderella. Var på arbetsinterviju igår som servitris, där ifrån får jag svar inom 2 veckor.

Idag sökte jag jobb som kallskänka till Tallink silja galaxy & dit ska jag på tisdag på interviju. Där har jag även ganska stor chans att få fast anställning, får jag de som kommer min vardag bli så mycket lättare än vad den nu är.

Det kommer även vara jävligt många stenar som släpper.

Trots alla motgånger som sker runt mig just nu så känner jag mig ändå lycklig pga att det börjar gå bättre på jobbfronten & för att jag har en pojkvän som stöttar mig & gör så jag går med ett leende på läpparna.   

Ovido - Quiz & Flashcards